Pasiune in culise

                         Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori este un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în ... COMEDIE!

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent, coordonat de un regizor dependent de artă... și calmante! Un domino de accidente comice - "Pasiune în culise", regia: Cătălin Stelian.

Distribuția: Adelina Mihalcea, Sivia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Cătălin Stelian
Spectacolul este o producție INDART. 
Informații și rezervări: 0723196376. Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendica până la 16.45.

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Midavserv Impex - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.


Comanda Bilete