DESPARTIRE DIN DRAGOSTE

 

"In doua fraze, ce te face pe tine fericit?"
Jim O'Brian este un Don Juan, sau cel putin era, pana cand un atac cerebral ii schimba total perspectiva in viata. Frustrat, lefter si fara posibilitatea de a mai munci, incepe sa puna la incercare rabdarea prietenului sau cel mai bun, Max, care si acesta, la randul lui, are probleme. Max, "genul de insuratel", se sperie de evolutia relatiei cu iubita lui, Mandy, pentru ca nu este "genul lui" sa se aseze la casa lui, asa ca face tot posibilul sa scape de Mandy. Astfel, impreuna cu Jim pun la cale un plan "diabolic" de a-i da papucii.
Cu chiria ramasa in urma cu doua luni, Jim are nevoie de ajutor, si asta cat mai repede. Mandy sugereaza ca Alison, sora lui Max, terapeuta de meserie, ar fi rezolvarea tuturor problemelor lui Jim, insa Max nu vrea nici macar sa-l vada in preajma acesteia. Alison nu este tocmai surioara de care Jim isi aduce aminte, de cand erau copii. Lucrurile nu merg deloc ca pe roate, iar planul celor doi e in pericol. Dragoste, zambete si prietenie.

Spectacol produs de Teatrul INDART

REGIA: Bogdan GAGU
Distributia: Alin Brancu, Eduard Bot, Cristina Diaconescu, Silvia Gagu

Muzica compusa de Daniel Simion

Pret bilet: 25 lei

 Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Midavserv Impex - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.


Comanda Bilete